Dagens ord

Digital kristendom

Dagens ord - ordet på mobilen

Dagens ord er en app som er udviklket af folkekirken til det moderne menneske, som gerne vil have en kristen dimension med i hverdagen på en lettilgængelig måde.

Dagens ord er udviklet til at virke både på iOS (iPhones og iPad) og på Android-enheder. Hent den her (Android) eller her (iOS).

Dagens ord findes også i en online version der virker i alle webbrowsere. Find den her.

Fire dele

App'en er opdelt i fire dele, som du kan dykke ned i, når der er et lille roligt øjeblik i hverdagen.

Dagens ord
Dagligt får du et videoklip med en præst, der reflekterer over et bibelord. Der lægges op til at tænke over store og små aspekter af livet.

Salmer
Lyt til Dagens salme, der er sunget af et af Folkekirkens Ungdomskor. Du kan også lytte til mange andre af de største danske salmer.

Bønner
Læs bønner eller skriv din egen. De bønner, du sender ind, gennemlæses og godkendes, inden de bliver synlige i Dagens ord.

Velsignelsen
Læs og lyt til velsignelsen.