Sjælesorg

Sjælesorg betyder sjæle-sorg; præstens omsorg for de enkelte medlemmer i menigheden.

Sjælesorg er en personlig og fortrolig samtale med en præst. Af og til kan det være rart at få luft for bekymringer, sat ord på følelse eller drøftet spørgsmål om tvivl og tro og, liv, død og det store hvorfor. Eller helt andre ting, man har svært ved at selv at håndtere.

Præsten kan sjældent løse andre menneskers problemer. Vores opgave er at lytte og trøste, og måske bede en bøn eller synge en salme. Alle præster tilbyder sjælesorg, og de har tavshedspligt.

Har du akut brug for en sjælesorgsamtale og din sognepræst ikke er til at træffes eller er det nemmere for dig at ”snakke” på nettet med en, du ikke kender, så er www.sjaelesorg.nu  måske noget for dig.