^
Tved Kirke
top-tved-kirke-01.jpg
top-tved-kirke-02.jpg
top-tved-kirke-03.jpg
top-tved-kirke-04.jpg

Medlemmer af Tved Kirkes Menighedsråd

Herunder kan du læse om menighedsrådets medlemmer.

På møderne deltager desuden præsten og medarbejderrepræsentanten. 

 

Randi Hedelund Jeppesen - Formand

Skolevej 3
5700 Svendborg
Telefon +45 61 68 70 55
Send en mail

Jeg er født i 1978 og gift med Thomas. Sammen har vi to drenge: Immanuel og Samuel. Vi flyttede til Tved i 2010, og vi er glade for at bo her.
Jeg er uddannet lærer fra Den Fri Lærerskole i Ollerup. Jeg har min egen virksomhed, Hjælp til Ord, som tilbyder kurser, undervisning og foredrag om ordblindhed og it-hjælpemidler. 

Jeg er med i menighedsrådet, fordi jeg er meget optaget af det kirkelige arbejde. Jeg mener, det er vigtigt at have en velfungerende kirke, hvor både store og små, unge og gamle kan trives og føle sig godt tilpas og velkommne. Og hvor man kan være hele mennesker med krop, sjæl og ånd.
Det er ligeledes vigtigt for præsten, det øvrige personale og de frivillige at have nogle gode rammer at arbejde i. De gode rammer vil jeg gerne være med til at bevare og udvikle.

 

Eva Kristina Mikkelsen - Næstformand og sekretær  

Walkendorffsvej 41
5700 Svendborg
Telefon: +45 20 83 44 28
Send mail

Jeg har gået til babysalmesang med mine børn, og på den måde har jeg fået øjnene op for, at folkekirken er meget andet end højmesse om søndagen. Jeg har været medlem af menighedsrådet siden december 2012, og jeg håber, at jeg fortsat kan være med til at gøre Tved Kirke til en åben og levende kirke, hvor der er højt til loftet.
Jeg mener, at det er helt afgørende, at kirken er et sted, hvor man er velkommen - uanset hvilke forudsætninger, man har eller ikke har.

Jeg er født i 1979, og jeg bor i Tved sammen med min mand Thomas. Vi har en aktiv hverdag med tilsammen fem børn. De to store drenge bor ikke hjemme længere, men de tre små (født i 2008, 2011 og 2014) holder os i gang med lidt af hvert.

Jeg er uddannet journalist, og jeg har min egen virksomhed, hvor jeg producerer video til virksomheder og organisationer. I mit arbejde er jeg vant til at tale med mange forskellige mennesker hver dag, og jeg er af natur udadvendt og meget kommunikerende.

 

Helen Raahauge Hansen - Kontaktperson

Damgårdsvej 1
5700 Svendborg
Telefon +45 30 54 98 09
Send mail

Jeg hedder Helen Raahauge Hansen, født i 1968. Jeg er gift med Per, vi har to drenge fra henholdsvis 2000 og 2004. Vi har boet på Damgårdsvej i Tved siden 1995. Vi kommer begge fra Ærø. Til dagligt arbejder jeg i shippingbranchen i Svendborg som shipping operatør.
Jeg har været med i Tved menighedsråd siden maj 2013. På det tidspunkt var jeg ikke klar over, hvad et menighedsråd lavede. Jeg må indrømme, jeg er blevet overrasket over alle de forskellige opgaver, vi har med at gøre. Det, at være med i et menighedsråd, er et spændende arbejde, og de opgaver, vi får betroet, giver mange gode og lærerige oplevelser.

Jeg har siden 2013 hjulpet vores organist med Tved Kirkes børnekor, det er sjovt og underholdende - og så får man selv sunget en gang om ugen. Derudover medvirker vi til nogle skønne koncerter både lokalt og uden for byen.

Jeg synes, det er vigtigt, man bruger energi, tid og kræfter på frivilligt arbejde i Tved Sogn. Det er bl.a derfor, jeg sagde ja til at være en del af Tved Menighedsråd igen. 

 

Benita Sylvest Espensen - Kasserer

Damgårdsvej 27
5700 Svendborg
Telefon +45 23 66 83 24
Send en mail

Jeg er født i 1979, gift med Henrik og sammen har to drenge, Andreas og Kasper (2004 og 2005).  Til dagligt sidder jeg på kontoret i vores egen virksomhed i Ringe. 

Min baggrund for at indgå i menighedsrådet er, at jeg fra barnsben har haft min daglige gang i folkekirken. Min far var graver ved landsbykirken i min barndom, og min mor er nu kirketjener på 16. år. Jeg har selv været kirketjener i Tornbjerg kirke i Odense fra 2008-2013, hvor jeg sagde min faste stilling op, fordi jeg skulle arbejde i vores eget firma. Jeg er dog stadig vikar ved Tornbjerg kirke, da jeg er utroligt glad for arbejdet.

Jeg kender til dagligdagen i kirken, aktiviteterne og måden at arbejde på. Jeg ved, hvad det vil sige, når menighedsrådet er arbejdsgiver men ikke er til stede i hverdagen, og hvilke udfordringer dette evt. kan give for personalet - set fra personalets side.

Jeg synes, det er vigtigt, at vi har en rummelig kirke med et bredt tilbud af kirkelige aktiviteter, som rammer vores sogn bedst muligt med de behov, der er.

 

 Anette Drost Christensen - Kirkeværge

Tvedvej 127
5700 Svendborg
Telefon +45 23 45 23 24


Jeg er født i 1978. Jeg er gift med Morten, og vi har to børn, Jonas (2003) og Maja (2010). 

Vi flyttede fra Langeland i 2000, og vi bosatte os i Tved.

Jeg er uddannet delikatesse-assistent, og jeg arbejder i den lokale Spar.

Jeg synes, at det er vigtigt med et godt lokalsamfund, hvor man kender hinanden, hilser på hinanden, og giver sig tid til at deltage i de arrangementer, der er. Jeg synes også, at kirken er en stor del af lokalsamfundet, og man kan bruge den til mange hyggelige arrangementer. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg vil gerne være med til at sikre, at kirken bliver ved med at være velfungerende.

 

Cindie Bjerg Pryds Østertoft - Menigt medlem

Avernakøvej 41
5700 Svendborg
Telefon +45 31 51 53 27
Send email

Jeg synes, at det er vigtigt at fastholde kirken og de kristne værdier, og det er årsagen til, at jeg er gået ind i menighedsrådsarbejdet. Jeg sætter stor pris på det fællesskab, der opstår i og omkring kirken, og jeg er selv født, døbt og konfirmeret her i sognet.

Privat er jeg gift med Thomas, og vi har to børn på 10 og 13 år. Jeg er uddannet frisør, og jeg har i mange år drevet min egen salon. På grund af problemer med mine arme og skuldre, har jeg været nødt til at sige farvel til frisørfaget, og nu læser jeg til socialrådgiver. 

 

Pernille Smith - Menigt medlem

Tved Kirkevej 5A
5700 Svendborg
Telefon +45 20 68 81 97

Jeg har valgt at gå ind i menighedsrådet, fordi jeg tror på, at man på den måde gør noget godt for lokalsamfundet. Jeg synes, at det er vigtigt at værne om traditionerne, men samtidig også være med til at skabe nye traditioner.

Jeg er født i 1980, uddannet sygeplejerske og gift med Bjørn. Sammen har vi tre børn. 
Jeg håber på, at vi i Tved sogn fremadrettet vil fortsætte de gode takter, som allerede er i gang. Lad os bruge kirken på en måde, så flere får noget ud af den, og så vi kan være sammen og ikke mindst gøre noget godt for og i lokalsamfundet.

Menighedsrådet og kirken kan og skal være et sted, som samler folk, uanset om man er religiøs eller ej.

 

                                                         Jette Christensen - Suppleant

 

 

 

Jeg er født i 1979, og jeg er gift med Klas. Sammen har vi tre børn på 11, 12 og 16 år.
Jeg arbejder som social- og sundhedshjælper.
Vi har været genbo til Tved Kirke siden 2013, og da der i 2016 skulle dannes et nyt menighedsråd, valgte jeg at stille op som suppleant. Jeg vil gerne have et indblik i, hvad menighedsrådet foretager sig, og jeg håber, at jeg kan være med til fortsat at støtte op om en god udvikling for Tved Kirke.

 

Kontakt os

Find vej på kort

Kirkekontoret

  • Kirkekontoret er åbent
  • Tirsdag kl. 08.00 - 12.00
  • Onsdag kl. 15.30 - 17.30
  • Facebook