Tilmelding til konfirmationsforberedelse

Kære kommende konfirmander og forældre.

Nu er der tilmelding til konfirmationsforberedelse, som begynder i september 2022. Konfirmationerne holdes i foråret 2023.

Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse, også de af jer, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal I dog være døbt forinden.

Du kan tilmelde dig til konfirmandforberedelse digitalt eller ved at udfylde en Tilmeldingsblanket der sendes/afleveres til præsten eller kirkekontoret senest den 29. august 2022.

Den digitale konfirmandtilmelding kan benyttes mellem den 1. januar og den 30. november året før konfirmationen. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke. Har du brug for at tilmelde dit barn senere eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte præsten eller kirkekontoret.

Konfirmation 2023

Kristi Himmelfartsdag den 18. maj 2023 kl. 09:30 og kl. 11:30.
Søndag den 21. maj 2023 kl. 10:00.