Sekretæren

Maja Rosendal Avnbøg

Da jeg flyttede fra København til Fyn i 2005, kendte jeg ingen mennesker herovre. Derfor gik jeg straks i gang med at skabe et netværk.
Det lykkedes over al forventning, og efter jeg selv havde opstartet endnu et netværk, var jeg godt dækket ind.
Da min familie og jeg flyttede til Tved i 2014, så jeg det som en af mine fornemmeste opgaver at indgå som en del af fællesskabet her. Derfor meldte jeg mig ind i Tved Ny Borgerforening, hvor vi lavede mange spændende arrangementer – blandt andet det populære cykelbingo.
Da foreningen blev nedlagt, og jeg flyttede til Svendborg, ærgrede det mig, at jeg ikke længere kunne være en del af lokalsamfundet Tved.
Derfor var glæden stor, da jeg pr. 26. september 2017 blev ansat som præstesekretær, og nu kan jeg igen have fingeren på pulsen i byen.

Resten af mine arbejdstimer bruger jeg i min egen virksomhed, hvor jeg er ghostwriter og skriver bøger for folk, der har noget på hjertet. Når jeg finder lidt ekstra tid i den stramme kalender, skriver jeg mine egne bøger.

Jeg bor sammen med min kæreste Rocky og mine to piger Liv og Wencke. Nå ja…og så er jeg fra 1970

Kontoret har åbent

Tirsdage kl. 08.00-12.00