Kirkegård

Her kan du finde vejledning for monument- og gravmindesikkerhed

28.11.18

Tved Menighedsråd har indgået en samarbejdsaftale med Sørup Menighedsråd om fælles kirkegårdsdrift og kirketjenerfunktion. Dermed har Tved Menighedsråd tilsluttet sig det eksisterende samarbejde om fælles kirkegårdsdrift og kirketjenerfunktion, som allerede eksisterer mellem Sørup-Egense-Ollerup og Kirkeby sogne. Formålet med samarbejdet er blandt andet at anvende personalemæssige og materielle ressourcer på den mest optimale måde. At sikre gode, fleksible og entydige arbejdsforhold for personalet. At skabe en god service og kvalitet for brugere af kirkerne og kirkegårdene. I det daglige vil man på Tved Kirkegård og i Tved Kirke møde 2 gravermedhjælpere (Manuela og Ditte) som primært arbejder her, det er derfor de samme kendte ansigter brugerne møder i det daglige og kan have tillid til.

Grundet at Tved Kirkegård er ny for os, og at der har været mange kirkelige handlinger, bliver vi ikke færdige med årets grandækning af gravstederne før midten af december måned. Vi håber på forståelse fra kirkegårdens brugere og arbejder hårdt på at blive færdige!  Vi gør vores bedste for at give alle en god oplevelse i kirken og på kirkegården, og skulle noget ikke leve op til forventningerne er man velkommen til at henvende sig til Kirkegårdskontoret.

Vi glæder os til at lære Tved sogn at kende og til at arbejde sammen med Tved Menighedsråd og personale.

Bedste hilsner

Dennis Andersen