^
Tved Kirke
top-tved-kirke-01.jpg
top-tved-kirke-02.jpg
top-tved-kirke-03.jpg
top-tved-kirke-04.jpg

Kommende aktiviteter

Lejlighedskor for børn 

Lejlighedskor- det´ for børn!

DO-RE-Mi - SÅÅÅÅ stemmer vi i!! Tag vennerne under armen og vær med til noget helt nyt i Tved kirke nemlig: lejlighedskor til årets høstgudstjeneste i Tved kirke.

Søndag d. 29. september kl 14.00 afholdes høstgudstjenesten i Tved Kirke – og i den forbindelse vil vi gerne gøre det hele rigtigt festligt med både kagekonkurrence og koncert med lejlighedskoret i kirken. Vi håber du vil være med.

Koret øver hver fredag i september kl 14.00- 15.00 (lige efter skole) i skolens musiklokale mellem kl. 14.15- 15.15 under ledelse af organist Ida Hovalt, som du måske allerede kender fra børnekoret :)

Det kræver ikke specielle forudsætninger, såsom nodekendskab og korerfaring, at deltage i koret -eller at kunne ramme alle tonerne. Man behøver heller ikke kunne deltage i alle korprøverne for at kunne synge med i koret. Meningen er at det skal være smadderhyggeligt og en god oplevelse.

Tilmelding til aktivitetsudvalget ved Meiken Hammer på mail: meikenhammer@gmail.com eller tlf. 24911077 med angivelse af navn, tlf. og meget gerne mailadresse.

Vel mødt

 

 Ida Hovalt

Kontakt os

Find vej på kort

Kirkekontoret

  • Kirkekontoret er åbent
  • Onsdag kl. 14.00 - 17.00
  • Facebook