Organisten

Søren Egmose

Tidligere har jeg været organist og dirigent på fuld tid i Nørrevangskirken i Slagelse, og inden da var jeg organist i Sydlangelands Pastorat.
Jeg har altid været glad for musik, og fik som 10-årig min kirkedebut som korsanger i Københavns Domkirke.
Siden har jeg sunget i Københavns Drengekor, lært at spille orgel og fyret den af med svedige guitarsoloer på de små scener i København.
Så jeg holder af både det klassisk orgelmusik og det helt moderne, og forsøger at udtrykke begge dele i mit virke som organist.

Udover at deltage i de kirkelige handlinger er jeg så heldig også at være blevet korleder for kirkens børnekor.

Organiststilling passer rigtig godt ind i min dagligdag, hvor jeg læser på lærerstudiet på University College Lillebælt i Odense.

Jeg er 27 år og gift med Lea. Vi bor i Bagenkop med vores to børn, Eskild og Amanda. I 2013 flyttede jeg fra København til det skønne Sydfyn.
Jeg kæmper stadig med at lægge betoningerne rigtigt, når jeg forsøger mig på sydfynsk, men mon ikke det kommer en dag?

Jeg glæder mig til at møde alle jer, der kommer i kirken, og jeg ser frem til at lægge lyd til jeres besøg.

+ 45 61 45 47 51