Tidligere arrangementer

Onsdag den 1. juni 2022 kl. 09.00

Tirsdag den 10. maj 2022 kl. 19.00
Orienterings- og valgmøde
Orienteringsmøde om menighedsrådsvalg samt menighedsmøde. Kom og hør mere om, hvordan du kan gøre en forskel og aktivt være med til at styrke fællesskabet i din kirke.

Menighedsrådet er kirkens ledelse og har til opgave at skabe de bedste rammer for en levende folkekirke her i sognet.

Onsdag den 4. maj 2022 kl. 09.00

Torsdag den 28. april 2022 kl 19.00
Open Stage
Open Stage koncerten i aften er desværre aflyst.

Onsdag den 6. april 2022 kl. 09.00

Torsdag den 31. marts 2022 kl. 19.00
Open Stage
Alle er velkommen ved Tved Kirkes “Open Stage” arrangement, hvor forskellige solister og bands vil optræde og give koncert. Kirkens smukke akustik og kulisse vil danne ramme om et fantastisk arrangement.

Har du lyst til at være med på “Open Stage” som musiker, så kontakt menighedsrådsmedlem Lasse Arendt Kristensen på tlf.: 24 26 38 20 eller mail: LSA@nybolig.dk

Onsdag den 2. marts 2022 kl. 09.00

Søndag den 27. februar 2022 kl. 14.00
Fastelavnsgudstjeneste
Vi pynter op med masker, og I må meget gerne komme udklædte. Kl. 15.00, efter gudstjenesten, er der tøndeslagning i præstegårdshaven.

Søndag den 27. februar 2022 kl. 15.00
Tøndeslagning i præstegården
Herlig stemning ved tøndeslagning i præstegården efter fastelavnsgudstjenesten i Tved Kirke.
Se alle de festlige billeder

Fastelavn 2022

Torsdag den 24. februar 2022 kl. 19.00

Onsdag den 2. februar 2022 kl. 09.00

Torsdag den 27. januar 2022 kl. 19.00
Open Stage

Har du lyst til at være med på “Open Stage” som solist, så kontakt menighedsrådsmedlem Lasse Arendt Kristensen på tlf.: 24 26 38 20 eller mail: LSA@nybolig.dk

Onsdag den 5. januar 2022 kl. 09.00

Torsdag den 30. december 2021 kl. 19.00
Open Stage
Kom og lyt til forskellige musikere, som giver deres bud på et brag af en nytårskoncert.

Har du lyst til at være med på Open Stage som musiker, så kontakt menighedsrådsmedlem Lasse Arendt Kristensen på tlf.: 24 26 38 20 eller mail: LSA@nybolig.dk

Lørdag den 1. januar 2022 kl. 16.00
Nytårsgudstjeneste
Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved et glas “bobler”.

Søndag den 26. december 2021, 2. juledag kl. 10.00
Højmesse
Gudstjeneste med nadver i kirken.

Lørdag den 25. december 2021, juledag kl. 10.00
Højmesse
Gudstjeneste med nadver i kirken.

Juleaftensdag

Fredag den 24. december 2021, juleaftensdag kl. 11.00 og kl. 13.00
Julegudstjeneste
Julegudstjenesterne den 24. december 2021 holdes i præstegården. Der er gudstjeneste kl. 11.00 og kl. 13.00.

Tved Kirke indbyder til julegudstjeneste for hele familien. Hele præstegården er smukt pyntet til jul og vi sørger for den helt rigtige julestemning med dejlig julemusik og salmesang – Og mon ikke vi er så heldige, at julemanden når frem ved gudstjenesterne?

Tirsdag den 14. december 2021 kl. 19.00
Julekoncert med Vester Skerninge Sangkor
Dette års julekoncert inviterer publikum til en helt særlig oplevelse. Klassiske High Lights der bliver taget frem fra gemmerne, dertil kendte julesalmer og engelske Christmas Carols. Ydermere har nogle af korets solister gennem tiden netop i år valgt at give deres bidrag til festlighederne ved at optræde.

Solister:
Sopran: Sofie Ljungdahl. Alt: Jette T. Gundestrup. Bas: Bo Hemmingsen.
Dirigent og korleder: Jakob Hedegaard.

Lørdag den 11. december 2021 kl. 11.00
Juleshow med Børnebanditterne
Børnebanditterne spiller egne numre skrevet til børn fra børnehavealderen og opefter.

Julebanditterne har fået en VIGTIG opgave af Julemanden! Han har bedt dem om at fortælle børnene om julen. Det gør de med helt nye sange om alt det, der hører julen til. De har også fået en sæk med hemmeligheder af Julemanden. Børnene skal hjælpe med at finde ud af, hvad der er i sækken.

Kom til Tved Kirke og oplev et fantastisk juleshow, hvor alle er inviteret til at feste med.

Torsdag den 2. december 2021 kl. 19.30
Julekoncert
Med varme julehjerter giver gospelkoret Arise koncert i Tved Kirke. Koret, der består af sangere fra hele det sydfynske område, vil fylde kirkerummet med julesalmer, Christmas Carols, englesang i spændende arrangementer af korets dygtige og dynamiske dirigent Christina Funch Mellgren. Og som altid med korets faste og veloplagte pianist Rasmus Grønborg ved klaveret.

Aftenen vil bevæge sig fra Santa Lucia direkte over i julefunk og arrangementer af Pentatonix, Go Tell It On The Mountain, afrikanske rytmer, juleviser og meget mere - det hele med det velklingende kor og dygtige solister, der sætter ekstra krydderi på flere numre. Som en lille julegave bliver publikum inviteret til både at synge og klappe med.

Der er gratis adgang til koncerten. Dørene åbnes kl. 19.00.

Onsdag den 1. december 2021 kl. 09.00
Morgensang
Morgensang foregår denne gang i “Kirkely”, hvor vi starter med at synge nogle dejlige sange og salmer. Organist Klaus Madsen spiller og synger for. Herefter bydes der på morgenbord med kaffe og rundstykker.