Velkommen til et væld af kirkelige og kulturelle tilbud for børn, unge og voksne i alle aldre

Vi er et dynamisk sogn med ca. 2400 folkekirkemedlemmer. I Tved Kirke er der højt til loftet - både bogstaveligt og i overført betydning. Her på siden kan du finde information om, hvornår der er gudstjeneste og andre aktiviteter i kirken og i sognehuset.

Du er altid velkommen til at kontakte præsten, øvrige medarbejdere og menighedsrådet.

Kommende aktiviteter i Tved Kirke

Lejlighedskor- det´ for børn!

DO-RE-Mi - SÅÅÅÅ stemmer vi i!! SÅ er der igen lejlighedskor for børn i Tved – denne gang hvor vi øver til søndag d. 1/12, hvor vi danser og synger julen ind. Der vil være opvisning af ballet og hip-hop :D SÅ -Tag vennerne under armen og vær med!

Koret øver hver fredag i November kl 14.15- 15.15 (lige efter skole) i Tved kirke under ledelse af organist Ida Hovalt, som du måske allerede kender fra børnekoret. I vil blive hentet ved indgangen.

Det kræver ikke specielle forudsætninger, såsom nodekendskab og korerfaring - eller alder - at deltage i koret - eller at kunne ramme alle tonerne. Man behøver heller ikke kunne deltage i alle korprøverne for at kunne synge med i koret. Meningen er at det skal være smadderhyggeligt og en god oplevelse. Og at deltage i koret koster gratis.

Tilmelding til aktivitetsudvalget på mail rema@km.dk eller +45 51 16 54 77 med angivelse af navn, telefon og meget gerne mailadresse.
Vel mødt

Dans julen ind

Søndag d. 1/12 kl 16.00 åbener Tved kirke dørene for en hyggelig rytmisk familiegudstjeneste. Her vil vi dansejulen ind med både ballet og hiphop og efterfølgende vil der være æbleskiver og gløgg. Vi håber at se jer til en levende 1. søndag i advent.

De 9 læsninger

Søndag d. 8/12 kl 19.00 afholdes der i Tved kirke "de 9 læsninger". Her vil sognebørn og organist i en vekselvirkning med hinanden harmonisere salmer og oplæsninger til en større enhed. Kom og vær med til en smuk og anderledes aftengudstjeneste. Efterfølgende vil der blive serveret lidt varmt til ganen.

Julen 2019

Ændring i lokation for Tved kirkekontor

Ny adresse: Tved Kirkevej 3D

Det er i Kirkely - brug indgangen ved Kirkelys parkering.
Til orientering  er kirken nu åbent dagligt for besøgende fra 7.00 - 20.00

Strikke/hækleklubben

Mandag d.  7 . oktober fra 14 - 16 i Kirkely

Tveds nye menighedsråd

Søndag d. 2. december tiltrådte Tveds nye menighedsråd.

Vejledning og kirkegårds nyt

Da graveren ved Tved kirke er gået på pension, er der indgået et samarbejde med Sørup-Egense-Ollerup-Kirkeby kirker og kirkegårde.

Læs september udgaven af "Nyt fra kirkegården" her
Læs vejledning for monument- og gravmindesikkerhed her

Tved kirke på Google Maps

Nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at vide, hvordan Tved kirke ser ud - udenpå som indeni. Fra linket på denne side kan du nu se billeder fra kirken og kirkegården. Det er også muligt at bevæge sig rundt på området og få en fornemmelse af, hvordan kirken er indrettet. Men husk på - intet kan ersatte et kirkebesøg i den virkelige verden.

Menighedsrådet i Tved Kirke

Næste møde

Tirsdag den 3. december 2019.

Dagsordner og referater

Dagsordener til rådsmøderne